Είσαι λάτρης της μπύρας, μόλις βρήκες το νέο σου στέκι!

Είσαι λάτρης της μπύρας, μόλις βρήκες το νέο σου στέκι!

Rabbithop: Το πρώτο Tap Room της Λευκωσίας είναι γεγονός

Οι λάτρεις της craft μπύρας έχουν πλέον τον δικό τους χώρο

Από τη Πέμπτη  25 Νοεμβρίου άνοιξε στην Λευκωσία ένας καινούριος χώρος αφιερωμένος στην μπύρα. Το Rabbithop είναι το πρώτο Tap Room – Beer Shop όπου οι beer lovers μπορούν να δοκιμάσουν craft μπύρες και συνάμα να τις αγοράσουν από την κάβα του, αφού όλες οι μπύρες είναι διαθέσιμες προς πώληση. Το Rabbithop διαθέτει και online κατάστημα (https://rabbithop.cy/) όπου μπορείτε να παραγγείλετε τις αγαπημένες σας μπύρες για να έρθουν κατευθείαν στην πόρτα σας.

Η πετυχημένη ομάδα του Moondog’s Bar & Grill, που μας μύησε στον κόσμο της μπύρας, έκανε το επόμενο βήμα και δημιούργησε το αδελφάκι του Moondog’s, το Rabbithop. Το Rabbithop  το οποίο πήρε το όνομα του από τραγούδι του μουσικοσυνθέτη Moondog (Louis Thomas Hardin), προσφέρει πάνω από 400 ετικέτες μπύρας από διάφορα μέρη του κόσμου μεταξύ άλλων και χειροποίητες, παλαιωμένες και μοναδικές μπύρες που θα κάνουν κάθε δοκιμή ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ειδικά διαμορφωμένα πιάτα (Beer Tapas) έχουν ετοιμαστεί από την κουζίνα του Moondog’s για να συνοδεύουν το ταξίδι αυτό.

Η πρωτοπορία του ωστόσο βρίσκεται στις επτά κάνουλες χειροποίητης μπύρας, συν μία κάνουλα καφέ cold brew, που θα προσφέρονται ανάλογα με την ημέρα και θα μπορούν να συσκευαστούν στιγμιαία σε τενεκεδάκια για να τις πάρετε μαζί σας.

Στην κάβα του Rabbithop, εκτός από μπύρες, μπορείτε να βρείτε εορταστικά καλάθια, συλλεκτικά κουτιά μπύρας με τα ποτήρια τους και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την μπύρα. Επίσης θα διοργανώνονται events με σεμινάρια μπύρας και γευσιγνωσίας.

Η φιλοσοφία και η ποιότητα που προσφέρει το Rabbithop, του έδωσαν το προνόμιο να έχει το δικό του σύστημα διανομής, προσφέροντας μοναδικές μπύρες όχι μόνο σε καταναλωτές αλλά και σε εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία και κάβες. 

Το Rabbithop βρίσκεται δίπλα στον μεγάλο του αδελφό, το Moondog’s, στην οδό Μυκηνών 5, 1065 στην Λευκωσία.

Καλή απόλαυση beer lovers και καλό ταξίδι στον μυθικό κόσμο της μπύρας. 

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Δεν θα γίνονται κρατήσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 7000 6300

mail@rabbithop.cy

FB: https://www.facebook.com/rabbithopcy
IG: https://www.instagram.com/rabbithopcy

 

 

 


Older Post Newer Post